Igangværende Lektion
Kursus indhold

Kunsten at give slip

Kunsten til at kunne give slip på dit tab 


For at kunne give slip på ham eller hende, du ikke har i dit liv mere og bevæge os videre i livet, må vi igen mærke vores naturlige behov for kærlighed, uden at det er vores partner der skal opfylde det. Det skal gøres på den rette måde, ellers risikerer vi ubevidst til at holde mere fast end at give slip. Ofte er det sådan at hvis der er noget jeg holder fast på og du prøver at tage det fra mig, så holder jeg endnu bedre fast end før. Jeg har ikke lyst til at give slip, og så holder jeg bare endnu mere fast. 


Det bedste du kan gøre er at flyder med strømmen. Lad være med at give slip. Bliv ved med at holde fast. Husk, hvor meget du elskede din partner da I mødtes, mærk hvor meget du længtes efter og savner din partner. Mærk efter hvor stort dit behov er for at være sammen med din partner, vær taknemmelige over alle de ting I har lavet sammen, alt det du har lært af din partner, mærk og føl hvor meget du ville ønske at I kunne være tilbage og sammen igen. 


Ved at huske tilbage på din partner på denne måde, så sørger du for at sørge. Det er det, der gør, at dit hjerte healer. 


I starten vil du sikkert føle det meget intens og smertefuldt, når du tænker tilbage. Det vil højst sandsynligt dukke følelser op som vrede, vemod, angst og sorg. Det er igennem disse følelser, at vi lærer at give slip. Smerten varer ikke ved. 


Når du har givet slip på tilknytningen kan du stadig opleve at føle sorg når du tænker på din partner, men når du går igennem hele helingsprocessen så vil dit hjerte fyldes med fred og kærlighed, så du igen er klar til at åbne det op med tillid til en anden. 



For at heale et såret hjerte er vi nødt til at gå igennem smertelige følelser, der vælter frem i os. Helingsprocessen sker automatisk, hvis du forbliver i processen. Ved at vi aktivt husker tilbage fremkalder det faktisk den kærlighed, der skal til for at acceptere tabet og give slip. Ved at bruge tid på at huske vores partner med kærlighed giver vi os selv mulighed for at heales. 



* Vemod= stor sorg, bedrøvelse, fortvivlelse

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!