Igangværende Lektion
Kursus indhold

34 Måde Til Hvordan Du Healer Dit Såret Hjerte

Der er mange forskellige måder og processer, der kan støtte os i at huske vores partner med den kærlighed, som kan hjælpe os til at hele vores hjerte. Alt, som kan hjælpe os til at mærke vores tabsoplevelse, vil hjælpe os i processen. Den ene vej er ikke bedre end den anden, så længe den fører os tilbage til kærlighed, forståelse, tilgivelse, taknemmelighed og tillid. 

Der er 34 måder til at huske og ære den, du elsker. I stedet for at føle dig magtesløs over for at få det bedre, så brug disse forslag til hver dag at gøre noget, der kan befordre den naturlige helingsproces. Brug hvilket som helst forslag til at huske din partner med kærlighed, så du forbliver i kontakt med dine følelser. 

Listen kan give slip på et forhold, der endte i skilsmisse, separation eller et hårdt brud. Hvis vi er fortvivlede, og vores partner stadig er i live, må vi forstå, at den person, han var, eller som vi troede, han var, er borte. Det er, som om han er død. Med det samme udgangspunkt kan du sørge over dit tab på den rigtige måde.