Igangværende Lektion
Kursus indhold

Når vi står ved korsvejen

Både mænd og kvinder står ved en korsvej, når de begynder forfra. Den ene vej leder til lys, kærlighed og håb. Den anden vej kender til mørke, fortvivlelse og tomhed. Vejen opad er vanskelig i staten. Det kræver, at vi udfordrer os selv. Den anden vej er nemmere i starten, men bliver efterhånden mere pinefuld og vanskelig. Den lover lettelse, men healer ikke vores såret hjerte. Den fører os ikke hjem. 

Når du tager chancen at elske igen, bliver du ikke bare stærkere, men også kærligere. Ved at tage udfordringen op og hele hjerte, udvikler du dig, så du bliver i stand til at finde endnu større kærlighed. Når dit hjerte er fyldt med kærlighed, vil du nå dit yderste potentiale og samtidig din sjæls dybeste formål: at elske og blive elsket. 

Du er ikke den eneste, der bliver beriget med denne gave. Dine børn gør også. Så længe deres forældre føler smerte, gør det også ondt på dem. Forældre tænker ofte på, hvad de kan gøre for deres børn. Den største gave, du nogensinde kan give, er at være rollemodeller med hensyn til kærlighed og heling. Når du healer dit hjerte, får dine børn automatisk et bedre forhold til kærlighed. Når du heler og letter din smerte, letter du deres byrde. 

Den smerte, du ikke heler, efterlader du til dine børn. Når din byrde bliver tung, og du har lyst til at give op, så husk, at du også gør det for dem. Du hjælper ikke alene dig selv, du fører dem også i sikkerhed og ind i kærlighedens tryghed og varme. 


Ved at bruge tid på at få healet dit hjerte tilkendegivet du dit engagement i at gennemføre din healingsrejse og vende tilbage til kærligheden i dit eget hjerte. Selvom det måske er en af de sværeste perioder af dit liv, vil du senere se tilbage og være dybt taknemmelige for de gaver, din healing giver dig. Ved at hele dit såret hjerte, vil du blive stærkere end nogensinde. Smerten vil gå over, og du vil opleve et nyt liv med mere kærlighed, forståelse og medfølelse, end du kan forestille dig. 


Selvom dit tab ligger mange år tilbage, er det aldrig for sent at vende tilbage til det hele dit hjerte og så gå videre og finde ægte og varig kærlighed. 


Hvis du allerede har begået nogle af de fejltagelser som er beskrevet i dette minikursus, så kan du alligevel vælge at finde kærligheden ved at hele dit såret hjerte. 





Mit personlige 1:1 forløb “Sådan healer du et såret hjerte” og denne mini forståelse bygger på John Grays teorier. Den bygger på mere end 30 års erfaring med at rådgive til mænd og kvinder, så de tog kloge beslutninger, når de skal hele efter en skilsmisse eller et brud. Selvom deres situationer ofte er forskellige, så er smerten den samme, smerten fra et såret hjerte. De processen og den indsigt, jeg bruger har gang på gang hjulpet andre, og vil virke for dig. De har også virket for mig. I mit liv har jeg måtte starte forfra efter en skilsmisse og et hårdt brud, samt efter mistelten af min far. 

Jeg ved hvor hårdt det kan være, at have et såret hjerte. Og jeg kender de mange gaver, man får, når man heler tab. 


Ved at hele mit hjerte har jeg været i stand til at skabe et nyt liv fyldt med kærlighed og succes. 


Ved at hele mit hjerte er jeg blevet en langt bedre underviser og rådgiver, men endnu bedre er at jeg er blevet en langt bedre mor og kæreste. Jeg kender rejsen med personlig erfaring, og kender derfor den fantastiske belønning, man får, når man begynder forfra og finder kærlighed igen, helt præcis som John Gray også selv har formået. 


Kontakt mig for flere oplysninger kontakt@frederikkestrand.dk - eller send en sms 28 71 60 14. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!